I media


I Media

Media har rapporterat om initiativet till HOPE vid flera tillfällen. År 2018 tilldelades Johanna Hoffstedt och Fredrik Malm forskaren Olle Björks stipendium för berömliga insatser i arbetet för barn med cancer.


”Hoppas inspirera andra”

 

”Entreprenören Fredrik Malm och hans fru startade insamlingsstiftelsen Hope, Entrepreneurs for Good, när de sett att barncancervården var underbemannad och saknade system för att göra kliniska studier på nya cancerläkemedel. Stiftelsen är till minne av deras son Nelson som tre år gammal avled av sin cancer.” Läs mer


np_dd31ec10-e845-487d-94e3-6abcdd4a1b340

Dagens Industri skriver om HOPE

 

Dagens industri skriver om HOPE: ”Vart femte barn som insjuknar i cancer i Sverige överlever inte, en siffra som inte har förbättrats på 15 år. När entreprenörerna Johanna och Fredrik Malms treårige son Nelson dog av en cancertumör i hjärnan bestämde de sig för att göra något åt saken.” Läs mer här.

 

fair_logo

 

På barnens sida

”Vi måste hitta ett sätt att underlätta för läkarna att göra sitt arbete. Det kan handla om att kanske tre personer inte gör något annat än att serva läkarna med kontaktnät till de främsta instituten runt Europa, att sålla och filtrera och på ett snabbt och enkelt sätt presentera nya rön.” Artikel i Nordeas Private Banking- magasin

image003 (1)

Knockad av mardrömmen

Fredrik Malm var mitt i en lysande juristkarriär när han valde att kliva av för att börja sälja kontaktlinser på nätet. Efter flera års uppförsbacke kom slutligen genombrottet för hans European Web Lenses. Då drabbades han av det värsta som kan hända.

Artikel i DI Weekend